dilluns, 9 de febrer del 2015

Convocatòria de subvencions per a plans formatius del personal d'Administració local




El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) publicà el 6 de febrer del 2015 la convocatòria de les subvencions per al finançament dels plans de formació del personal al servici de les administracions locals de la Comunitat Valenciana per a l'exercici de 2015, detallada en una resolució de la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública. 

Un total de 52.149 empleats públics al servici de les entitats locals podran beneficiar-se d'estos plans formatius, que comptaran amb una subvenció de 853.640 euros. 

Les ajudes podran sol·licitar-se fins al pròxim 20 de març per les entitats locals i federacions i associacions d'entitats locals de la Comunitat Valenciana que complisquen els requisits de la convocatòria. 

Les subvencions es destinaran a finançar tres tipus de plans formatius denominats "unitaris", "agrupats" i "interadministratius", catalogats en funció del nombre d'empleats i administracions a què afecte, entre d'altres factors. La valoració de tots els plans formatius la farà la Comissió Paritària de Formació Local, amb el suport de l'IVAP. L'any 2014 van obtindre subvencions projectes formatius promoguts per les diputacions provincials d'Alacant, Castelló i València, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i onze ajuntaments de la Comunitat Valenciana. 

La tramitació de les sol·licituds es durà a terme a través del portal de l'Institut Valencià d'Administració Pública (IVAP)  "Promotors de Formació d'Administració Local".






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada