dimarts, 5 de juliol del 2011

Vos donem la benvinguda al nostre nou blog

Comencem la nostra marxa editorial com a Blog del Partit Popular d'Atzeneta d'Albaida amb un missatge d'agraïment a totes les persones que han col·laborat, recolzat i votat la candidatura del Partit Popular que varem presenta a les darreres eleccions municipals 2011 per a l'Ajuntament d'Atzeneta d'Albaida.
Ens haguera agradat poder-vos oferir la victòria per majoria absoluta i haver-nos convertit en la llista més votada en el nostre poble, mes que res per a poder-vos oferir des del govern municipal el treball i dedicació cap als interessos del nostre poble i de tots en general que vos havíem promès en la campanya electoral.
No ha pogut ser i en la vida sempre cal mirar avant. Els quatre regidors que hem aconseguit en el nostre Ajuntament són una garantia suficient de que anem a exercir en aquesta legislatura com una oposició constructiva, critica i atenta als interessos del nostre poble, al servei de les persones que ho componen i l'interès general.
Tenim molt clar que la tasca de l'oposició no és fàcil ni còmoda, però com sou vosaltres el nostres veïns els que ens heu posat amb els vostres vots en la tasca l'assumim amb un aire de renovació i esperit d'equip i de treball que ens ha caracteritzat o almenys en el que sempre hem volgut treballar per a aconseguir el que preteníem al llarg de la passada campanya electoral.
Moltes gràcies a tots i a totes els que durant aquests mesos ens heu demostrat el vostre interès en tots els assumptes que hem tractat i esperem no defraudar les vostres expectatives o com a poc posar tota la nostra dedicació i esforç per tal de aconseguir-les.

3 comentaris:

  1. Una gran idea para todas las gentes del pueblo.

    ResponElimina
  2. esperemos que la idea, tenga respuesta, y si no, insistiremos.

    ResponElimina
  3. Es como tot en la vida, es qüestió de temps i de ganes de fer feina. Esta clar que el que hi ha darrere es sobre tot l'iniciativa dels regidors del Partit Popular d'Atzeneta d'Albaida i la seua manera de fer l'oposició. El que fem en el blog es més que res una ferramenta de treball.

    ResponElimina