dissabte, 9 de juliol del 2011

Codi de conducta del PPCV en la Xarxa

Com a partit al servei dels ciutadans i que compta amb l'aval de la majoria de valencians hem de donar exemple i respectar el mateix codi ètic que utilitzem en la nostra activitat diària.

Per açò, hem establit una sèrie de normes bàsiques de comportament basades en el respecte i en la llibertat que defensem. Creiem que tot aquell que col·labore amb el Partit Popular ha d'expressar-se amb llibertat però també amb responsabilitat i entorn d'aquestes idees giren els deu principis que ara exposem: 

1. Expressa't amb llibertat, però sempre respectant a la resta d'usuaris, admetent les seues idees i opinions. 

2. Evita els insults, greuges, desqualificacions i l'ús d'un llenguatge ofensiu. 

3. La veracitat dels teus missatges és fonamental per a la credibilitat del Partit Popular. Sé honest i no enganyes. Trasllada seguretat amb els teus comentaris i textos, i genera confiança. 

4. En un debat en la xarxa és aconsellable respondre al tema de discussió. Posa atenció al contingut del que escrius.

5. Assegura't de saber del que escrius, del que es parla i de comprovar les dades abans d'enviar el text. Trasllada les teues idees sempre que pugues acompanyats de referències.

6. No t'oblides del ràpid que es propaguen en la xarxa les males informacions i les seues interpretacions. Has de procurar escriure de forma clara i correcta. 

7. Comparteix la teua informació. 

8. Mai penges missatges ofensius. No jutges pel color de pell, ulls, pèl, pes, edat o vestuari. Jutja per la qualitat de l'escriptura i de la informació i intercanvia opinió des del respecte i la tolerància. 

9. Evita escriure el text en majúscules, açò en la xarxa s'entén com si cridares.

10. Navega per Internet amb total llibertat i denúncia tot allò que consideres il·lícit, ofensiu o les informacions falses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada