divendres, 31 de gener del 2014

El PP de la Vall d’Albaida celebra la seua 1ª Escola d’Hivern


A l’escola es va fer un curs intensiu sobre xarxes socials
El PP de la Vall d’Albaida ha celebrat este cap de setmana a Rugat la 1ª de l’Escola d’Hivern de l’agrupació en la que han participat alcaldes, portaveus, presidents locals i militants de la comarca, y en la que afirmen s’ha treballat sobre “la unió i el progrés de la comarca”. 

Expliquen els ‘populars’ que la trobada es va estructurar en tallers i taules redones, on es van abordar els assumptes com l’ocupació, la gestió econòmica local i les polítiques socials. A més també es van oferir cursos intensius de formació sobre l’ús de les xarxes socials i la configuració de l’agenda per a la campanya de les pròximes eleccions europees. 

La secretària general del partit i alcaldessa de Ràfol de Salem, Carolina Mengual, va destacar que “sí alguna cosa ha quedat clar és que volem centrar les nostres trobades e incidir en la necessitat de fomentar i impulsar-les amb l’objectiu de donar solució als vertaders problemes de la demarcació”. 

Carolina Mengual afirma que este tipus d’iniciatives tenen “un esperit constructiu, unificador i de consens basat en la dialèctica. Virtuts de les quals pot presumir l’agrupació”. A més apuntava que els partits “hem d’evolucionar i adaptar-nos a les necessitats. Per açò, aprofundim en la preparació i que els càrrecs públics del PP siguen un fidel reflex del que la societat és avui dia i, alhora, del que la societat demanda”.

Escrit i publicat a: Comarcalia Info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada