dijous, 15 de setembre del 2011

Pregunta formulada per el Grup del Partit Popular d'Atzeneta d'Albaida en Septembre 2011

Preguntes al Ajuntament del Partit Popular d'Atzeneta d'Albaida Septembre 2011


AL ALCALDE-PRESIDENT DEL AJUNTAMENT D'ATZENETA D'ALBAIDA

El grup del Partit Popular d'Atzeneta sol.licita al equip de Govern de l'Ajuntament una copia de les actes d'oferta, selecció i resultat, en referència a les subvencions de contractació de personal sol.licitades per l'Ajuntament, com son La Dipu té Beca, EMCORP i EPAMER de 2011.
Ja que estes actes deuen de ser públiques, conforme ho trasmet l'Ordre 49/2010 de 22 de Desembre de la Conselleria d'Economia e Hisenda.

Esperem que les nostres qüestions siguen ateses i contestades a la major brevetat posible.

Salutacions.

Atzeneta a 14 de Setembre de 2011

2 comentaris:

  1. El contador ja debia ser en STOP, desde el dia 21 de setembre al ple ordinari es donaren les respostes a aquestes preguntes. Caldria descomptar algun horeta.

    ResponElimina
  2. En resposta als comentaris que has fet ens agradaria aclarir algunes cosses.
    Estem parlant en un lloc partidista en el millor sentit de la paraula. La finalitat que te aques blogg es la d'exposar públicament la feina que fa el grup de regidors del Partit Popular en l'Ajuntament d'Atzeneta d'Albaida, que en el dia de hui es la d'oposició.
    Per lo tant s'ha pres la decisió de ser molt “curiosos” i fer moltes preguntes. Agradaran més o menys, seran més acurades o no, els fets son sagrats i les opinions son lliures.
    Esta clar es que la feina principal dels regidors de l'oposició en un Gobern municipal es fer un control democràtic a l'acció de l'equip de govern amb tot el rigor, seny i serietat que siga possible i estiga a l'abast de les seues possibilitats.
    Estava molt clar que un temps més o menys llarg l'alcalde d'Atzeneta d'Albaida anirà contestant les preguntes que li se plantegen. Es lògic que siga en el ple i per lo tant ha fet molt be de fer el que ha fet
    La nostra intenció no es tan sols que les conteste, el que volem es publicar per escrit cada pregunta contestada amb l'explicació que ha fet l'alcalde i generar debat. Per lo tan el que s'ha dit de paraula s'ha de reflectir per escrit i tenim clar que la forma més adequada de no intoxicar l'opinió pública amb opinions subjectives es reflectir en aquest blog el que s'ha posat per escrit en l'acta del ple en el que s'ens ha contestat.
    Després vindran els comentaris que ja seran subjectius encara que no més publicarem els que estiguen ben raonats independentment de l'intencionalitat que tinguen i sense exclusions per motius de simpaties personals, familiars i polítiques.
    No podem fer eixe debat, que es sa democràticament sense que les paraules de contestació de l'alcalde no estiguen publicades davall de les preguntes que ha contestat.
    No hi ha presa, tenim quatre anys per davant per anar fent el que volem fer. Tampoc hem estat quiets del tot per les festes encara que la feina que s'ha fet no es pot vore encara publicada. L'acta de sessions no es fa en un dia ni en dos i no es molt ètic que publiquem la contestació de l'alcalde sense estar reflectida documentalment on ha d'estar.
    Els banners son un recurs que fa molt “bonico” en els blogs, però no es tan important com sembla. Son més be un recurs òptic per a que d'un cop d'ull es puga saber com estem. Si te dones compte diu en ells el temps en el que van presentar les preguntes, si algú extrau d'això que l'alcalde porta tant de temps sense fer cas a eixes preguntes esta en el seu dret de pensar-lo però no necessàriament es lo que tots hem de pensar.
    Moltes gracies per el teu comentari, si te dones compte el pròxim 6 de Desembre farem 33 anys de vigor de l'actual Constitució. Democràticament som ja adults i es molt possible que tant la gent de dretes com la d'esquerres li anem agafant el gust a un sistema que com va dir Winston Churchill es: “el menys dolent de tots els possibles”.

    ResponElimina